Archetypisch jij

Archetypisch JIJ speelt op dynamische en humorvolle wijze zeven mythologische powervrouwen. Een interactieve presentatie waarin alle vrouwelijke talenten centraal staan. De strategische Athena, de sensuele Aphrodite, de gulle Demeter, de bescheiden Hestia, de strijdvaardige Artemis, de loyale Hera en de ontvankelijke Persephone worden als moderne vrouwen van nu tot leven gebracht in een wervelende presentatie. Deze archetypen vormen samen het geheel aan vrouwelijke eigenschappen en geven je inzicht over je eigen talenten en drijfveren. Duur: 1,5 uur.

OP MAAT

De presentatie kan op maat gemaakt worden voor iedere specifieke doelgroep. De vrouwelijke archetypen als secretaresse, als manager, consultant etc. inclusief herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk van de desbetreffende doelgroep.


PRESENTATIE MET WORKSHOP

De presentatie kan worden uitgebreid met doelgerichte oefeningen, waarin de deelnemers kracht van ieder specifiek archetype ervaren. Zowel individuele opdrachten, als opdrachten in groepjes. Het publiek is actief bezig en maakt op bijzondere wijze kennis met de vrouwelijke archetypen in zichzelf en met elkaar.
Duur: 3 uur.

TALENTENDAG

Het is ook mogelijk dat Archetypisch JIJ een complete dag verzorgt.

De ochtend bestaat uit de presentatie van de vrouwelijke archetypen en ervaringsgerichte opdrachten.
Na een heerlijke Griekse lunch kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende inspirerende Vrouwelijke Archetypenworkshops. Naast haar vaste trainers zet Archetypisch JIJ bijzondere professionals in, die workshops geven waarin de kracht van één specifiek archetype centraal staat. Zo krijgen de deelnemers handvatten aangeboden om optimaal hun eigen kwaliteiten in werk en privé te benutten. Kortom, een inspirerende en ontspannende dag.

Zie verder bij Bedrijfsuitje

VROUWEN ÈN MANNEN?

Archetypisch JIJ geeft ook presentaties en trainingen waarin zowel de vrouwelijke, als mannelijke archetypen een rol spelen.

Duur van de vrouwelijke en mannelijke archetypenpresentatie minimaal 2,5 uur. Zie verder: Archetypisch man/vrouw