Personal coaching

godinnentraining personal coaching

Archetypisch JIJ coacht ook vrouwen 1 op 1.
Een individueel traject met extra aandacht voor je persoonlijke drijfveren, wensen en de manieren waarop je deze in je werk kunt verwezenlijken.
Iedere dag opnieuw krijg je te maken met druk vanuit je omgeving, zowel privé als op je werk zijn er verwachtingen waaraan je wilt voldoen. Hierdoor kun je het zicht kwijtraken op wat je zelf belangrijk vindt.
Als coach vragen we je stil te staan en in de spiegel te kijken, blinde vlekken zichtbaar te maken en concrete stappen te zetten.

 • Welke kwaliteiten van verschillende archetypen zet je in?
 • Welke kwaliteiten laat je eventueel liggen?
 • En met welke mannelijke/vrouwelijke archetypen heb je te maken op de werkvloer?


Je brengt zelf concrete werksituaties in en leert er spelenderwijs op een andere manier mee om te gaan in een veilige en uitnodigende leeromgeving. Spel, plezier en het ontdekken en inzetten van je vrouwelijke kracht zijn elementen die aan bod komen. Met als resultaat;
Meer vertrouwen in jezelf en in je acties om je wensen te verwezenlijken.Een coachingstraject van Archetypisch JIJ is doelgericht, betrokken en altijd liefdevol confronterend.

 • PERSONAL SHOPPER

  Heb je veel van hetzelfde in je kledingkast?
  Is er een wens ook andere archetypen in te zetten dan je tot nu toe deed?
  Archetypisch JIJ gaat mee shoppen!
  Ieder archetype heeft een eigen kledingstijl. Dat Athena jasje met precies de goede snit geeft je net die zakelijke power die je nodig hebt in die belangrijke meeting, dat zachte Hestia vest verleidt je tot meer qualitytime voor jezelf en yes! die fantastische Aphroditejurk...